Redirecționează 2% către AEDU

Banner site articol

Dragi prieteni,

Dacă vreți să ne susțineți în activitatea noastră de cercetare și promovare a istoriei orașului Ploiești, există o modalitate foarte simplă prin care puteți face acest lucru. Puteți redirecționa 2% din impozitul perceput de către statul român către Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană.

Pașii sunt foarte simpli:

  • descărcați formularul 230
  • completați partea I (Datele contribuabilului), bifați la partea a II-a dacă veniturile de anul trecut provin din salariu sau pensie și semnați formularul (caseta este în josul paginii, în partea stângă)
  • depuneți formularul la Administrația Financiară de care aparțineți sau îl trimiteți prin poștă. Dacă locuiți în Ploiești, adresa instituției este: Administrația Județeană a Finanțelor Publice Prahova, strada Aurel Vlaicu numărul 22.

Dacă veți completa formular folosind Spațiul Privat Virtual sau nu puteți imprima formularul de mai sus, datele AEDU sunt următoarele:

Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană   ////  CIF: 31673872  ////  Cont RO76BRDE300SV09186173000

Sumele obținute vor fi folosite pentru cercetare istorică, sprijinirea unor apariții editoriale, desfășurarea de proiecte educative și constituirea unui fond muzeal de documente, fotografii și alte obiecte cu tematică ploieșteană.

Dacă vreți să aflați mai multe despre activitatea noastră de anul trecut, puteți consulta raportul de activitate pe anul 2016.

Avem foarte multe idei pentru 2017 și pentru a le putea pune în practică, ajutorul fiecăruia este important. Cu sprijinul vostru putem continua aceste proiecte pentru și despre Ploiești!