Descarcă gratuit broșura „Povești din Ploiești”

244072642_2028890693930634_9014884588148294240_nDragi prieteni,

Pentru că actuala situație pandemică a restrâns posibilitățile unor activități cu prezență fizică, am decis să ne concentrăm pe o serie de proiecte online. Astfel, am decis să distribuim online broșura „Povești din Ploiești”, care vine în completarea expoziției outdoor de la Muzeul Județean de Artă „Ion Ionescu-Quintus” din Ploiești.

În cele 16 pagini puteți citi despre clădirile dispărute ale orașului, despre ploieșteni pe cât de remarcabili, pe atât de puțin cunoscuți, despre expresii ploieștene și multe altele. Unele imagini și informații sunt publicate pentru prima dată, fiind rezultatul cercetărilor noastre în arhive.

Broșura se poate descărca de aici: Povești din Ploiești.

Dacă vreți să o aveți și în format fizic, mai există câteva exemplare disponibile la Muzeul Județean de Artă „Ion Ionescu-Quintus”.

Proiectul „Povești din Ploiești” este implementat de Asociatia pentru Educatie si Dezvoltare Urbana, cu sprijinul Muzeului Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus” și Sorin Petculescu – Fotografie Comerciala Ploiesti, fiind finanţat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunități – Ploiești, un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundatia Comunitara Prahova.