Vechi povești din Ploiești: Centrul istoric

Afis patratMai țineți minte strada Lipscani, cu vechile sale clădiri și magazinele pitorești în care se putea găsi aproape orice căutai? Sau mai știe cineva unde era înainte Primăria și cum era ea dispusă față de celelalte imobile? Ori cum s-a demolat centrul istoric al Ploieștilor? Se putea totuși salva patrimoniul istoric și arhitectural? A mai supraviețuit ceva? Iată câteva dintre istoriile despre care vom vorbi la „Vechi povești din Ploiești”, sâmbătă, 24 octombrie 2020, de la ora 17:00, la Eden Dream Garden!

La o bere rece sau un ceai cald, vom vedea poze inedite din centrul istoric dispărut, vom compara planuri și machete cu ce există în prezent și vom afla episoade haioase, dar și dramatice, din trecutul orașului. Și, bineînțeles, vom avea și un quiz fără note, dar cu distracții și, bineînțeles, premii!

Așadar, „Vechi povești din Ploiești” va avea loc sâmbătă, 24 octombrie 2020, de la ora 17:00 la Eden Dream Garden Ploiești (str. Ștefan cel Mare, nr. 32).

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se fac pe pagina de facebook a Eden Dream Garden sau pe e-mail la contact@DezvoltareUrbana.org .

Vă așteptăm!

Nota bene: Conform restricțiilor în vigoare, sunt permise maximum șase persoane la masă, pentru a se respecta măsurile de distanțare socială. Prin participare, fiecare persoană certifică faptul că, în ultimele 14 zile, nu a avut  simptome asociate COVID-19 și nu încalcă regulile privind izolarea/autoizolarea.