Calendar 2018 – „Ploieștiul de ieri”

20171012_142440Asemenea oamenilor care îl locuiesc, orașul își măsoară viața în ani, în luni, în zile. Și asupra lui timpul lasă urme pe care de multe ori le ignorăm. Doar când ne oprim ca să ne tragem sufletul și îi privim străzile, casele, copacii pe lângă am trecut în fiecare zi ne dăm seama că orașul nostru e altul. Fețele lui se aștern una peste alta ca pe un zid deseori vopsit, dar ele nu dispar, doar își cedează locul una alteia.

Vă invităm să descoperiți fețele trecute ale Ploieștiului în calendarul „Ploieștiul de ieri”. Cu un design minimalist și cu un format ușor de adaptat oricărui spațiu din biroul personal, cele 12 imagini vă oferă zi de zi prilejul unui moment de tihnă în care puteți regăsi vârstele trecute ale Ploieștiului.

Cuprinzând ilustrații inedite de epocă ale locurilor-simbol ale orașului, dar și ale unor puncte mai puțin cunoscute, calendarul de birou „Ploieștiul de ieri” constituie o invitație la descoperirea orașului de astăzi prin orașul de altădată.

Dimensiuni: 15 x 15 cm

Ilustrații: colecția AEDU

Calendarul poate fi achiziționat din Prăvălia Republicii (livrare gratuită în Ploiești și București): http://magazin.republicaploiesti.net/produs/calendar-2018-ploiestiul-de-ieri/