Redirecționează 2% către AEDU

Banner site articolDragi prieteni,

La începutul fiecărui an, aveți posibilitatea să ne susțineți în activitatea noastră de cercetare și promovare a istoriei orașului Ploiești prin redirecționarea către AEDU a 2% din impozit. Este o sumă pe care o statul o reține automat, dar care poate fi atribuită unei alte entități juridice.

Pentru Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană, sumele colectate prin redirecționarea celor 2% sunt utilizate pentru cheltuieli administrative (raportarea activității către instituțiile statului, funcționarea site-urilor, deplasări București-Ploiești etc), achiziționarea de materiale de arhivă (precum cărți, documente sau fotografii) și, parțial, pentru publicarea a unor unor cărți și albume.

Mai multe despre activitatea noastră puteți afla din rapoartele de activitate pe 2018, 2017, 2016 și 2015.

Cum puteți redirecționa cei 2%?

  • descărcați formularul 230
  • completați partea I (Datele contribuabilului), bifați la partea a II-a dacă veniturile de anul trecut provin din salariu sau pensie și semnați formularul
  • depuneți formularul la Administrația Financiară de care aparțineți sau îl trimiteți prin poștă. Dacă locuiți în Ploiești, adresa instituției este: Administrația Județeană a Finanțelor Publice Prahova, strada Aurel Vlaicu numărul 22.

Dacă veți completa formularul folosind Spațiul Privat Virtual sau nu puteți imprima formularul de mai sus, datele AEDU sunt următoarele:

Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană

CIF: 31673872

Cont RO55BACX0000001555919000

Anul acesta, perioada de depunere a fost scurtată substanțial, termenul limitată fiind 15 martie

Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană s-a dezvoltat continuu în ultimii ani, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul atâtor persoane cărora le suntem foarte recunoscători și le mulțumim pentru încredere! Avem foarte multe idei pentru 2019 și pentru a le putea pune în practică, ajutorul fiecăruia este important. Suntem siguri că astfel vom putea continua aceste proiecte pentru și despre Ploiești!