Concurs de manuscrise: volumul V al colecției Memento

afis call webAsociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană pregătește al cincilea volum al colecției Memento și vă invită să vă faceți cunoscute poveștile sau amintirile din Ploiești.

Ați păstrat rememorările bunicilor sau ale părinților, ați trăit în vremuri și locuri despre care se știu puține lucruri sau, dimpotrivă, sunt puncte-cheie ale istoriei și geografiei orașului? Sau plănuiați de mult să vă întrebați bunicii sau părinții despre cum era „pe vremea lor”? Ați cunoscut oameni mai mult sau mai puțin celebri care v-au influențat și vreți să dați mai departe aceste întâlniri? Ați părăsit Ploieștiul pentru a locui în alt oraș sau în altă țară, dar v-au rămas vii în minte anii petrecuți aici? Vreți să împărtășiți și altora experiențele mai triste sau mai vesele, mai vechi sau mai noi, la care Ploieștiul a fost martor? Atunci suntem nerăbdători să vă citim poveștile. Iar cele mai frumoase vor fi publicate și vor ajunge la cititori.

Vă așteptăm manuscrisele pe adresa contact@dezvoltareurbana.org până la data de 26 septembrie 2021.

Selecția va fi efectuată de membrii AEDU și de experți externi, iar rezultatele vor fi anunțate ulterior pe site-urile AEDU și Republica Ploiesti. Pentru mai multe detalii, vă invităm să parcurgeți regulamentul concursului, disponibil aici.

Colecția Memento este un proiect al Asociației pentru Educație și Dezvoltare Urbană.