Ecourile vernisajului expoziției outdoor „Povești din Ploiești”

Joi, 30 septembrie 2021, în fața Muzeului Județean de Artă „Ion Ionescu-Quintus” a avut loc vernisajul expoziției outdoor „Povești din Ploiești”, eveniment la care au participat câteva zeci de persoane.

În cadrul vernisajului au vorbit Lucian Vasile (Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană), Florin Sicoie (directorul Muzeului Județean de Artă „Ion Ionescu-Quintus”) și Cristina Petre (Inspectoratul Județean Prahova). De asemenea, participanții au primit broșura expoziției care completează informațiile de pe cele 15 panouri. Expoziția va fi deschisă până în luna decembrie 2021.

Proiectul „Povești din Ploiești” este implementat de Asociatia pentru Educatie si Dezvoltare Urbana, cu sprijinul Muzeului Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus” și Sorin Petculescu – Fotografie Comercială, fiind finanţat prin „Fondul pentru un viitor mai bun în comunități – Ploiești”, un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundatia Comunitara Prahova.

Mai jos puteți urmări un reportaj al publicației Prahova Economică, precum și o galerie foto realizată de Sorin Petculescu.